قهوه خانگی

توسط محمود یاری
0 نظر

پردازش قهوه یعنی بیرون آمدن دانه از گیلاس، به عبارت دیگر به حذف لایه‎های خارجی میوه پردازش گفته می‌شود. به منظورجلوگیری از خراب شدن دانه قهوه عمل پردازش باید سریعا بعد از برداشت، انجام شود. گیلاس‎ها را به چندین روش می‎توان پردازش کرد، ولی متداول‎ترین آن‎ها پردازش خشک و پردازش تر است.

این روش، قدیمی‎ترین روش برای پردازش گیلاس قهوه است که میوه لایه گوشتی خارجی را پیش از آسیاب نگه می‎دارد. گیلاس‎ها مرتب و تمیز می‎شوند تا گیلاس‎های نارس، آسیب‎دیده یا بیش از حد رسیده، حذف شوند.

این روش معمولا با دست انجام می‎شود، سپس گیلاس‎ها برای خشک شدن با نور آفتاب، روی یک سطح آجری یا سیمانی قرار می‌گیرند و برای خشک شدن یکنواخت، با دست زیر و رو میشوند.

شاید شما همچنین بپسندید

پیام بگذارید