قهوه طبیعی

توسط محمود یاری
0 نظر

گیلاس‎های قهوه معمولا 4 تا 5 سال پس از کاشت آماده برداشت هستند. اکثر کشورهای تولیدکننده قهوه برداشت سالیانه دارند، اما بعضی کشورها مانند کلمبیا سالیانه دو مرتبه گل‎دهی دارند بنابراین دو بار در سال برداشت می‌کنند.

برداشت قهوه پر زحمت است و اغلب اوقات با دست انجام می‎شود؛ چرا که درخت‎های این گیاه در کشورهای در حال توسعه‌ای رشد می‎کنند که نیروی کار ارزان دارند و استفاده از ماشین‎آلات در زمین‎های کشاورزی سخت و هزینه‎بر است.

شاید شما همچنین بپسندید

پیام بگذارید